Fény és vászon

2018. augusztus 21. 16:18 - Kiko

Drakula nyaral és élvezi

A Hotel Transylvania 3 egy nyári hűsítő mozinak tökéletesen megteszi.

A hőség elől menekülésként sokan a klímás mozitermeket választják. Ott már csak megfelelő tartalom kell és kész is egy igazi nyári kikapcsolódás a gyerekekkel együtt. A Hotel Transylvania 3 ennek a célnak tökéletes megfelel.

Mavis, Drakula édes kicsi lánya különleges meglepetéssel készül édesapjának. Befizeti Drakulát egy hajóútra, ahová persze az összes szörnyhaver elkíséri. Persze az utazás hova máshova menne, mint a Bermuda háromszöghöz, és ez nem sejtet túl sok jót.

Ez a mozi nem vállal sokat, de azt maximálisan teljesíti. Olyan témát választ, amit felnőtt és gyerek egyaránt élvez. Van benne, akció, szerelem, hősiesség. De a film nagy erénye, hogy jellemző rá egy fajta kettős beszéd.  Egyszerre szól két korosztálynak. Egy poént - elsősorban - a gyerekek értenek, de ezzel párhuzamosan ugyanezen szöveg másik jelentésrétegén a felnőttek röhögnek. Így apa is örül, a gyerek is boldog, mindenki happy.

Azért itt is belecsúszunk a gajdoló, pukizó viccesnek szánt, de nem poénos karakterekbe, de ebből van 3 perc a többi kellemesebb szórakozás. Az animáció szép, és igényes.

A karakterek humora nagyon szerethető, és nem kell ennél több ahhoz, hogy a moziból kifelé menet, már idézze is a gyerek a film valamelyik poénját.

Összegzés:

Gyerekeknek ajánlom inkább, de a szülők sem fognak unatkozni.

60 %

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lumiere-galaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr4214143253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aranytorkú Károly Művész Úr 2018.08.23. 20:49:30

Iszonyú volt. Bugyuta, idegesítő. 5 percenként néztem a telefonom. A 4-re a feleségem viszi, haha.
Fény és vászon
süti beállítások módosítása