Fény és vászon

2017. szeptember 20. 01:26 - Kiko

5 film, amit szerettünk a nyáron

A nagy kánikulában is voltak emlékezetes filmek a mozitermekben. Háborús dráma, képregény és kémfilm is bekerült a nyár legjobbjai közé. Az idei mozis szezon csalódásait már számba szedtük. Jöjjenek a kedvenceink.

cikk_nyito.jpg

1. Dunkirk

Nolan nem tud hibázni. Vagy Esterházyt idézve: bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá. Nolan talán a blockbuster gyárban az egyedüli, aki nem tud gagyit hozni. Persze különböző színvonalú filmeket készít, de ezek meg sem közelítik a B kategóriát. A háborús mozija is a névtelen hősökkel együtt lett a nyár egyik legemlékezetesebb filmesélménye.

2. Baby Driver

A zene és a film tökéletes keveréke. Egy egyszerű sztori szuperül felturbózva a zenével. Ez a film a Driver musical változata. Sokak szerint túl értékelt film, mi nagyon szerettük. Az év egyik legjobb filmje.

3, Pókember - Hazatérés

Póki a Sony szárnyai alatt nevelkedett, és lett ismert a mozivásznon is, de nem ártott a brandnek, hogy a Marvel-hez került. Sőt! Az eddigi legjobb Pókember filmet hozták össze. Tom Holland pedig a legjobb, aki ezt a jelmezt magára húzta.

4, Wonder Woman

Most tart ott a DC, ahol a Marvel az első Amerika kapitány filmnél. Az Igazság ligája remélem már a WW által kitaposott úton megy tovább, nem pedig az Öngyilkos osztag, vagy a Batman vs Superman című borzalmas emlékű filmeknek nevezett mozgóképek példáját követi. Jó főszereplő, közepes forgatókönyv, jobb lett, mint vártuk.

5, Atomszőke

Ez is egy megosztó fim, de mi nagyon szerettük. Remek hidegháborús kém film, amiben senki se tudja ki a jó és kiben bízhat. Tök egyszerű sémákból dolgozott ez a film, mégis szórakoztató volt, pedig csak agyatlan gyilkolást vártunk ettől a 2 órás mozitól. MOndjuk azt is kaptuk. Szóval mi imádtuk Charlize Theron-t gyilkolás közben.

Jöhetnek kommentben, mik voltak a ti kedvenceitek!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lumiere-galaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr5512877460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fény és vászon
süti beállítások módosítása